Hans Versteeg

Freelance Piling/Civil and HSE Specialist.

Written by: on 14 oktober 2011 @ 21:33

Na het avontuur in India ben ik al weer een poosje terug in Nederland, en dat bevalt mij (en mijn gezin) prima! Een paar weken thuis om naar ons nieuwe huis te verhuizen is natuurlijk heerlijk, we hadden zo mooi de kans om alles heel relaxed in te pakken en op het nieuwe adres alles weer uit te pakken en de boel een beetje huiselijk te maken. Na al dat sjouwen met meubels en dozen wordt het nu wel weer tijd om “aan de gang” te gaan, de pijp moet natuurlijk wel blijven roken!

Afgelopen dagen ben ik voor DDM demontage uit De Meern aan de gang geweest in Offenbach, Duitsland. DDM is daar al 1,5 jaar druk bezig een chemische fabriek te demonteren. onderdeel van het project was de demontage van een jetty (aanlegsteiger met laadstation voor binnenvaartschepen) langs de rivier de Main. Ik ben gevraagd om het verwijderen van een 3 tal stalen dukdalf constructies te begeleiden. Vergeleken met mijn vorige 2 projecten natuurlijk een heel klein klusje, maar zeer zeker niet minder leuk!

Met behulp van een 220 tons Faun telescoop kraan en een PVE 2323 VM trilblok hebben we de stalen kokerprofielen van 13 meter uit de Duitse bodem los weten te trillen om ze vervolgens op de oever in stukken te branden waarna ze naar een schroothandelaar afgevoerd konden worden. Al met al een leuke klus bij een mooi bedrijf, wat mij betreft was deze samenwerking niet de laatste!

Ondertussen ben ik natuurlijk druk bezig met de acquisitie voor eventuele nieuwe opdrachten, een groot langlopend project is altijd welkom, maar ik moet eerlijk zeggen dat het werk wat ik afgelopen week gedaan heb ook wel heel erg trekt, na 2 projecten in een toezichthoudende rol was het lekker fysiek bezig zijn met machines aan welkome afwisseling!

 Wordt vervolgd!

 Hans

Tags: , , , ,

Catogories: Projecten

2 Responses

  1. vps hosting says:

    Very interesting points you have mentioned , thankyou for posting . cpanel vps | cheap vps |

  2. I like this website its a master peace ! Glad I discovered this on google . vps hosting | cheap vps |

Leave a Reply

Spam protection by WP Captcha-Free