Hans Versteeg

Freelance Piling/Civil and HSE Specialist.

Written by: on 29 september 2012 @ 21:40

Het is niet dat ik niets beleefd heb, maar de afgelopen tijd ben ik behoorlijk druk geweest met werk, de bouw/verbouwing van ons huis en natuurlijk ook de vakantie, dat ik gewoon geen tijd kon vinden/heb genomen om iets op mijn site te schrijven/posten.

Zoals in mijn laatste bericht geschreven ben ik sinds januari werkzaam geweest voor Shell Chemie in Moerdijk. In de functie van Civil Supervisor/Safety Coach heb ik daar diverse projecten begeleid en toezicht gehouden op niet alleen civiele maar ook bij een aantal werktuigbouwkundige werken. Leuk en leerzaam werk bij een prima opdrachtgever, niks mis mee, maar toen ik net voor de zomervakantie door 2 partijen werd benaderd om als projectleider weer in de funderingstechniek aan de gang te gaan, begon het wel weer te kriebelen. Na een aantal gesprekken kwam ik, in de voor deze tijd toch wel luxe positie, dat ik en keuze moest maken tussen 2 bedrijven. Een lastige keuze, die mij in onze zomervakantie op de Zeeuwsche Stromen wel behoorlijk heeft bezig gehouden.

Na alle voors en tegens tegen elkaar afgewogen te hebben en een paar nachten met wat minder nachtrust, heb ik mijn keuze gemaakt. Sinds begin September werk ik als projectleider voor BAM Speciale Technieken. Om eerlijk te zijn voelt het wel weer een beetje als thuiskomen. Ik heb het prima naar mijn zin gehad bij Electrabel, Siemens en Shell, maar geniet nu weer van de dynamiek die de aannemerij en in het bijzonder de funderingstechniek met zich meebrengt; veel weg en onderweg, bezig zijn met techniek, organiseren, contacten onderhouden en in de tussentijd proberen mijzelf in te leven in de procedures, gebruiken en gewoonten van BAM Speciale Technieken. Kortom: ik hoef mijzelf hier niet te vervelen!!

wordt vervolgd!

Hans

Tags: , ,

Catogories: Projecten

Leave a Reply

Spam protection by WP Captcha-Free